Kindercoach jongerencoaching

Wendy Kuster

Mijn naam is Wendy Kuster en ik ben woonachtig in Deventer. Met John samen heb ik vier prachtige kinderen. Liv, Juus, Nanne en Sien. Ik heb de opleiding Kindercoaching en vervolgens de verdieping Integratieve Kinder- en Jeugdtherapie gevolgd. In 2015 ben ik gestart met mijn praktijk Hink Stap Sprong. Daarvoor heb ik tien jaar gewerkt bij een onderwijsbegeleidingsdienst als psychodiagnostisch medewerker. In die tijd voerde ik de psychologische onderzoeken uit bij kinderen met leer- en gedragsproblemen en gaf ik dyslexiebehandelingen.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en bijscholingen gevolgd. Waaronder: Individuele Opvoedopstellingen met ouders, training Meditatie en Mindfulness bij kinderen, opleiding Lichaamsgericht werken, training Opnieuw Verbinden in Complexe Scheiding, training EFT Master Practitioner, opleiding Spelobservatie en Sandplay, tweedaagse over de gevolgen van zwangerschap en geboorte, opleiding Brein en Bewegen.

Luisteren en kijken naar het kind

In mijn praktijk bied ik het kind veiligheid en respect. Ook heb ik belangstelling voor wat hem of haar bezighoudt, zonder daar een oordeel over te vellen. Ik luister met rust en aandacht naar wat een kind wel en soms niet vertelt… We kijken altijd naar de behoefte onder het gedrag.

Werken met kinderen geeft me energie

Werken met kinderen, puur en wijs, geeft me energie en plezier. Het is een mooie zoektocht om samen met het kind de weg te vinden naar zijn kracht. En zodoende de rust, het vertrouwen en het vrije gevoel te laten terugkeren. Het kind kan weer lekker kind zijn!

Opvoeden is niet altijd makkelijk

Als moeder van vier kinderen heeft Wendy ervaren hoe mooi, maar ook hoe uitdagend het opvoeden kan zijn. Samen met jullie als ouders kijken we wat jullie al in huis hebben en nodig hebben om jullie kind zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen we, indien wenselijk, de mogelijke invloeden vanuit de leefsituatie en het gezinssysteem onderzoeken. Dit alles op een laagdrempelige wijze.

Wil je vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met mij op.