Kindercoach jongerencoaching

Wendy Kuster

Mijn naam is Wendy Kuster en ik ben woonachtig in Deventer. Ik heb ruim tien jaar ervaring als psychodiagnostisch medewerker bij een onderwijsbegeleidingsdienst, waar ik psychologische onderzoeken uitvoerde bij kinderen met leer- en of gedragsproblemen en dyslexiebehandelingen gaf. Daarnaast heb ik de opleiding Kindercoaching en vervolgens de verdieping, Kinder- en jeugdtherapie gevolgd. Ik heb vooral ervaring met het begeleiden van (hoog) gevoelige kinderen.

Luisteren en kijken naar het kind

In mijn praktijk bied ik het kind veiligheid en respect. Ook heb ik belangstelling voor wat hem of haar bezighoudt, zonder daar een oordeel over te vellen. Ik luister met rust en aandacht naar wat een kind wel en soms niet vertelt. Daarnaast waardeer ik de ‘eigen-wijsheid’ en het unieke karakter.

Werken met kinderen geeft me energie

Werken met kinderen, puur en wijs, geeft me energie en plezier. Het is een mooie zoektocht om samen met het kind de weg te vinden naar zijn kracht. En zodoende de rust, het vertrouwen en het vrije gevoel te laten terugkeren. Het kind kan weer lekker kind zijn!

Opvoeden is niet altijd makkelijk

Als moeder van vier kinderen heeft Wendy ervaren hoe mooi, maar ook hoe moeilijk het opvoeden kan zijn. Samen met jullie als ouders kijken we wat jullie al in huis hebben en nodig hebben om jullie kind zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen we, indien wenselijk, de mogelijke invloeden vanuit de leefsituatie en het gezinssysteem onderzoeken. Dit alles op een laagdrempelige wijze.

Wil je vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met mij op.